tit avuiperdemaMiquel Gelabert i Maria Antònia Ramis, secretari general i secretària d'Administració Local de l'STEI Intersindical, s'han reunit avui amb Amadeu Corbera, president del GOB, per a transmetre a la principal entitat ecologista del país el suport del sindicat propi de les Illes Balears a la iniciativa legislativa popular "Avui per demà".

Es tracta fomentar una llei per a garantir la sostenibilitat de la vida i el benestar de les futures generacions davant els reptes ecològics, climàtics i socials a què haurem de fer front.

En la sessió de la Comissió Executiva del dilluns 11 d'abril, l'STEI Intersindical va acordar adherir-se a aquesta iniciativa. El sindicat ha facilitat el local del carrer Jaume Ferran, 60, com a punt de recollida de signatures. El GOB té de termini fins al 23 de juny d'enguany per a aconseguir un mínim de 7.500 signatures, xifra que garantiria que aquesta iniciativa es debati al Parlament de les Illes Balears. 

L'STEI Intersindical fa una crida a l'afiliació del sindicat i a la classe treballadora de les Illes Balears en general perquè s'adhereixi a aquest moviment i signi l'adhesió a la iniciativa legislativa popular "Avui per demà".